Aanbieding! Premier Touran DSY BM Bekijk groter

Premier Touran DSY BM

Nieuw product

Zeer complete en lichte integraal helm voor de sportieve tourrijder

Meer details

2 Items

€ 199,00 incl. BTW

-€ 100,00

€ 299,00 incl. BTW

Meer informatie

De Premier Touran is een sportieve integraal helm die is gemaakt voor mensen die op een sport, sport-tour of nakedbike motorrijden. Deze motorhelm is vervaardigd uit glasvezel, waardoor deze motorhelm zeer licht van gewicht is. Doordat de helmschaal is ontwikkeld in een windtunnel is hij erg aerodynamisch en ook op naked-bikes, vol in de wind, erg stabiel.

De vorm van de Premier Touran garandeert een hoog comfort niveau waarbij de nadruk ligt op aerodynamica, geluid en pasvorm waardoor een hoog draagcomfort wordt verkregen, ook na vele uren op de motor. De binnenvoering is volledig uitneembaar en uitwasbaar en vervaardigd uit anitallergische materialen. De kinband heeft een quick release sluiting.

De helm heeft een ventilatiesysteem dat voorzien is van diverse airvents aan de voorzijde en bovenop de helm. Aan de achterkant zit een spoiler die er toe bijdraagt dat warme en/of vochtige lucht effectief uit de helm wordt afgevoerd. 
Het polycarbonate vizier is 2.2 mm dik en is Pinlock voorbereid. Het pinlock anti-mist vizier wordt gratis meegeleverd. De Touran helm heeft tevens een geïntegreerd zonnevizier met een eenvoudig te bedienen mechanisme aan de linkerzijde van de helm. Uiteraard is de Touran ECE 22-05 gekeurd.

Specificaties:

- Glasvezel/carbon helmschaal
- Licht in gewicht
- Ventilatie in- en uitlaten
- Uitneembare voering
- 2.2 mm dik vizier
- Standaard met pinlock
- Geïntegreerd zonnevizier
- ECE 22-5 keuring
- Quick Release sluiting

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Premier Touran DSY BM

Premier Touran DSY BM

Zeer complete en lichte integraal helm voor de sportieve tourrijder