Aanbieding! Premier Vintage U9BM Bekijk groter

Premier Vintage U9BM

Nieuw product

Klassieke jethelm met zonnevizier en gewicht van slechts 990 gram

Meer details

1 Item

€ 139,00 incl. BTW

-€ 80,00

€ 219,00 incl. BTW

Meer informatie

De Premier Vintage is een populaire klassieke jethelm die gedragen wordt op veel verschillende type motoren. De bijzonder compacte buitenschaal is voor 2/3 gemaakt van superlicht carbonvezel, versterkt met glasvezel, wat resulteert in een gewicht van slechts 990 gram. Door gebruik van een bijzondere hars ontstaat een zeer sterke en stijve buitenschaal. Bijzonder aan de Premier Vintage is dat door deze technische materialen, de buitenschaal erg klein kan zijn en daardoor perfect past bij het klassieke design.

De neutrale pasvorm is zeer toegankelijk en de Premier Vintage zakt ver over je hoofd, waardoor hij mooi het gezicht omsluit en niet het gevoel geeft dat de helm 'op' je hoofd ligt. De binnenvoering van de Premier Vintage is volledig uitneembaar en kan daardoor gemakkelijk gewassen worden. Het antibacteriële en vocht afvoerende materiaal voelt erg prettig en zacht aan op de huid.

Verrassend bij deze klassieke motorhelm is dat er in de schaal een zonnevizier is geïntegreerd. Dit vizier is standaard licht getint en kan eventueel worden verwisseld met een donker getinte variant. Doordat het vizier strak op het gezicht aansluit is turbulentie uitgesloten. De randen van het vizier verstoren het zichtveld ook niet. De gemakkelijke micro buckle laat de helm gemakkelijk openen en sluiten. Kortom, een klassieke jethelm die geschikt is voor een uitgebreide range aan motoren, met de veiligheid en comfort van nu!

Specificaties Premier Vintage:

- Dyneema Carbon Aramide buitenschaal
- gewicht van 990 gram
- Uitneembare en wasbare binnenvoering
- Uitneembaar licht getint vizier
- Micro buckle sluiting

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Premier Vintage U9BM

Premier Vintage U9BM

Klassieke jethelm met zonnevizier en gewicht van slechts 990 gram